'Kritikus' minősítésű javítást adtak ki az Office-hoz

2003. november 07.
1.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft kiadta az Office termékcsalád első nagyobb javítófoltját, melynek feltelepítésével kijavítható az adatvesztést okozó hiba.

A kedden kiadott "kritikus fontosságú javítás" az Office 2003 négy fő alkalmazásából három javítását végzi el: a Word szövegszerkesztőét, a PowerPoint prezentációkészítőét, valamint az Excel táblazatkezelőét, áll a Microsoft hírlevelében. A hiba akkor lép fel, ha az Office korábbi verziójával nyitjuk meg a fent említett három alkalmazással készített dokumentumot.

Ha az adott állomány az OfficeArttal készített grafikus elemeket tartalmaz, az Office korábbi verziója rosszul értelmezi azokat, és a file mentésekor értelmetlen adattal írja felül az adott részt.

Ha az így mentett dokumentumot az Office 2003 alatt nyitják meg, annak eredményeképpen a file megsérülhet, eltűnhet az eddigi tartalom, de egyéb hibák is felléphetnek.

A Microsoft október végén, meglehetősen nagy csinnadrattával adta ki nagy az Office 2003-at. Míg az előző verizókban a szoftver produktivitására helyezték a hangsúlyt az új eszközök és tulajdonságok sokaságával, míg az Office 2003-ban a fejlesztés nem annyira szembetűnő. Az XML alapú vállalati rendszerek, a web- és digitális jogkezelési tulajdonáságok az Office 2003-at az üzleti adatok széleskörű felhasználására teszik alkalmassá.

Elemzők úgy látják, hogy az Office 2003-ra történő átállás lassabb lesz, mint a korábbi verziók esetében, részben azért, mert a társasági számítási erőforrások integrációja sokkalta nehezebbé teszi az integrációt.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja