Krillin bunyózik a legfrissebb Dragon Ball FighterZ traileren

2017. szeptember 15.
4.7331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár Krillin nem éppen a Dragon Ball-sorozat legtökösebb és legkeményebb harcosaként maradt meg az emlékeinkben, azonban a Bandai Namco mégis úgy döntött, hogy ő sem maradhat ki a Dragon Ball FighterZ című verekedős játékból.

Elvégre mégis a sorozat egyik ikonikus tagjáról beszélünk, akiről most egy videót is készítettek az alkotók, ennek megfelelően az alábbiakban pár másodperc erejéig ugyan, de lehetőségünk nyílik alaposabban megismerkedni Krillinnel, akit azért jól összeszedtek a játékban a fejlesztők, hiszen tökmag mivolta ellenére is kioszt néhány derekas pofont már kedvcsinálójában is.

Ha kíváncsi vagy rá, az alábbiakban máris ismerkedhetsz vele, ha pedig már saját magad tolnád a Dragon Ball FighterZ-t, akkor egy kicsikét még maradj türelemmel, mert a játék csak 2018 elején érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dragon Ball FighterZ című verekedős játékból.'>
3 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

totyak írta:
Miért lett ő Krilin, ha itt meg Klilyn? Mennyivel jobb név egyik a másiknál?
Nincs külön 'l' és 'r' betűknek megfelelő hangjuk, valahol a kettő között szokott mozogni és nem használtak azonos rendszert az átírásnál. A két legfontosabb/elterjedtebb rendszer alapján Kuririn lenne a helyes, de gondolom a fordítók kitalálták, hogy Krillin-t könnyebb angolban kiejteni(nekünk meg Krilin, eggyel kevesebb 'l'-lel röhögő smiley), a Klilyn-t meg valószínűleg japánok használták. Gyakorlatilag ugyanaz, lényeg a hasonló hangzás. A magyarnál is lenne hasonló, ha az angolok kiejtés szerint akarnának átírni valamit. Mi meg csak azért hagytuk plusz betűket az ábécénkben, hogy (családneveket és) idegeneredetű szavakat le tudjunk írni (q w x y).

válasz erre

Imperator

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

totyak írta:
Miért lett ő Krilin, ha itt meg Klilyn? Mennyivel jobb név egyik a másiknál?
Gondolom azért van ez, mert a japók nem tudják rendesen kiejteni az R és L betűt, ezzel sok fejtörést okozva a fordítóknak, hogy az a szó melyik betűt tartalmazza.De a köztudatban a Krillin van elterjedve.

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 6 napja

Miért lett ő Krilin, ha itt meg Klilyn? Mennyivel jobb név egyik a másiknál?

válasz erre
Dragon Ball FighterZ
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja