Kratos brazil szinkronjáról és a zenékről szólnak a legújabb God of War videók

2018. április 16.
6.2411
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony Santa Monica munkatársai két újabb videót zúdítottak ránk a héten már végre megjelenő God of War-ról, aminek köszönhetően újabb érdekességeket tudtunk meg Kratos legújabb kalandjairól.

Az első felvételen például a legendás spártai harcos szinkronjáról esik szó, azonban ezúttal inkább egyfajta különlegességként nem az évek során ikonikussá vált angol szinkron kerül prezentálásra, hanem a főhős brazil hangja, amit Ricardo Juarez szolgáltat, és egészen hasonló karakterrel ruházza fel hősünket, mint az eredeti.

A csipetnyi érdekességet követően érdemes lehet vetni egy pillantást a második kedvcsinálóra is, melynek középpontjába Bear McCreary, avagy a God of War zeneszerzője, és az általa megkomponált csodálatos dallamok kerültek, de a hallható dolgok mellett láthatunk pár mozzanatot a felvételekből is, miközben az Outlander és a The Walking Dead zenéiért is felelős szerző egyenesen ijesztő beleéléssel mesél legújabb munkájáról.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

Gólem

1 éve, 3 napja

Nekünk miért is érdekes a brazil szinkron?

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 napja

Nálunk is lehetne szinkron. Tudom, ne legyek telhetetlen...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 napja

Elég keményen túl van most tolva Kratos.

válasz erre
God of War (2018)
18.098 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaNeurotic profiljaMitüzenarádió profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaSzusz profiljagery1113 profilja adambalonyi profilja