Közösségi szolgáltatást tervez a Resident Evil-sorozathoz a Capcom

2012. augusztus 14.
1.5181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a jövő egyik új trendje az úgynevezett közösségi szolgáltatásokban rejlik, lévén a Capcom is bejelentette, hogy egy efféle rendszer kiépítését tervezi a jövőben, méghozzá a Resident Evil-sorozathoz kapcsolódóan.

Az elő-gamescom 2012 konferencián megtörtént bejelentés alapján kiderült, hogy a szisztéma a Resident Evil.net névre fog hallgatni, és elsődleges célja, hogy a jövőben megtámogassa a sorozat új epizódjait és fellendítse, mi több, összehozza a Resident Evil közösséget.

A Resident Evil.net a jelenlegi információk szerint egy PC-s szolgáltatás lesz, amelynek segítségével - a szokásos közösségi és szociális opciók mellett - különféle statisztikákat és egyéb információkat tekinthetünk meg a mi és a barátaink által elért eredményekről.

A Capcomnak rengeteg terve van a szolgáltatással kapcsolatban, ám ezek többsége egyelőre még nem került véglegesítésre, elérhető eredményekről és egyebekről azonban már szólt a fáma, akárcsak az úgynevezett RE pontokról is, amelyeknek segítségével különféle extrákat oldhatunk majd fel magunknak. A szolgáltatás várhatóan ingyenes lesz, indulása pedig a Resident Evil 6 premierjével egy időben várható.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 10 napja

Elég jól hangzikmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 10 napja

Na erre kiváncsi vagyokmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 10 napja

Nagyon pörgetik mostanában, RE étterem meg ilyenek...

válasz erre
Resident Evil 6
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja