Középkategóriás gamer headsettel bővít a Sennheiser

2016. október 08.
3.7911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Sennheiser neve itthon is egyet jelent a minőségi hangzással, melyhez a legtöbb termékük esetében sajnos magas árazás is társul, ezt pedig a gamer perifériák piacán is tartotta a vállalat, hiszen újdonságai rendre a legdrágább kiegészítők között kapnak helyet.

Legújabb headsetjüket a középkategóriába kívánták belőni, ami a 139 eurós árat elnézve inkább házon belül lehet megfelelő pozíció. A Sennheiser GSP 350 egyébként a GSP 300 nagy testvére lenne, a csúcsmodellekhez képest pedig az anyaghasználaton és a hangminőségen is faragtak kicsit.

A szokásos 3,5mm-es jack mellé egy USB-s átalakítót is csomagoltak, melynek köszönhetően 7.1-es virtuális Dolby térhangzást nyerhetünk ki a headsetből. A letölthető szoftverrel állítólag több EQ beállítást is végezhetünk, a hangerőt pedig a headset oldalán is lehet állítani.
4 hozzászólás

kpal

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

szépáron van . mosolygó smiley

válasz erre

1000feri

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

A Sennheisernél van középkategória? mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

Sajnos a címből leesett hogy ez nem lesz középkategóriás mert ahogy írtátok a Sennheiser egy nagyon jó cucc, de sajna drága is és a gamer cuccok is alapból drágák úgyhogy ez is sajna az lett. Pedig tényleg pöpec cuccaik vannak. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 1 hónapja és 12 napja

Náluk ez a középkategória? Asszem' nem sűrűn lesz Sennheiser headsetem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja