Közeleg a PS4 3.0-ás rendszerfrissítése

2015. szeptember 02.
2.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas rendszerfrissítés előtt áll a PS4, ami olyan jelentős újdonságokkal és finomhangolásokkal látja majd el a rajongókat, amelyekre már régóta vártak.

A 3.0-ás sorszámot kapott új firmware béta verzióban már most elérhetővé vált, de a Kenshin kódnévvel rendelkező update végleges változatára sem kell már sokáig várniuk a rajongóknak.

A frissítés egyébiránt többek között 10GB-ra emeli - a korábbi 1GB-ról - a PS Plus előfizetők online tárhelyét, de bekerül a Youtube Gaming szolgáltatás is, amelyen keresztül élő streameket közvetíthetnek a játékosok. Megjelenik továbbá az Events fül, amelyen az adott játékok eseményeit követhetjük nyomon, de a Friends applikáción belül már a kedvenc csoportjainkat is szűrni tudjuk majd.

A PS4-felhasználók a frissítés után képesek lesznek továbbá közösségek létrehozására, videók megosztására a Twitteren, de üzeneteiket már matricákkal is feldobhatják, hovatovább barátainknak a jövőben már küldhetnek felkérést szabad nézelődés vagy éppen Share Play indítására. Természetesen mindezek csak a legfontosabb újdonságok!
4 hozzászólás

Mordorer

9 éve, 4 hónapja és 15 napja

Santonio írta:
Na már nem csak a Twitch lesz teli online gameplayekkel. röhögő smiley
Végülis éppen ez volt a Youtube terve a dologgal.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ezek azért egész jó frissítések.
Már eddig is vonzó volt nagyon, de ezek még rátesznek egy lapáttal. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

9 éve, 4 hónapja és 15 napja

Jó lesz! mosolygó smiley Már nagyon várom. Az 1Gb-t még nem léptem túl soha de ha megnövelik annak biztos oka van, változik a tárolási mód vagy hasonló.

válasz erre

Santonio

9 éve, 4 hónapja és 15 napja

Na már nem csak a Twitch lesz teli online gameplayekkel. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja