Közel a millióhoz a Wii MotionPlus is

2009. augusztus 25.
1.8181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo legfrissebb jelentései szerint nem csak a Wii Sports Resort robbantott nagyot az összes jelentős régióban, de a játékhoz csomagolt Wii MotionPlus periféria is hasonlóan nagy sikernek örvend világ és öreg kontinens szerte.

A mozgásérzékelés pontosságát csaknem a végletekig fokozó kiegészítőt csaknem egymillió (egészen pontosan 936,000) játékos vásárolta meg Európában mint különálló perifériát, azaz játék nélkül, csupaszon a kütyüt.

Ha ehhez hozzáadjuk, hogy az öreg kontinensen szintén millió felett fogyott a hardveres expanziót tartalmazó Wii Sports Resort, akkor mostanra már kétmilliónál is több európai háztartásba sikerült eljuttatniuk a WiiMote hátsójába illeszthető kiegészítőt. Mint azt már számtalanszor elmondtuk, a Wii MotionPlus rengeteg sikervárományos címmel lesz a jövőben kompatibilis, köztük a UbiSoft második Red Steel-jével és az Electronic Arts sportjátékaival többek között. A MotionPlus olyan pontosságú mozgásvezérlést tesz lehetővé a WiiMote-tal, amely csaknem egy az egyben képes lekövetni a játékos kézzel bemutatott gesztusait. Vajon az E3-on bemutatott Vitality Sensor lesz jövőre a következő mega-sikeres adalék ketyere? Jönni fog, de ennyire jól fogyni is? A Nintendo őszintén reméli.


Közel a millióhoz a Wii MotionPlus is - 1. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Ez az 1 millió bűvös szám a Nintendonál, és ez csak Európára vonatkozik. Okos megoldás ez a motion plus, és erre 1 millió emberke a példa mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja