Közel másfél millió példányban kelt el a Rocksmith

2013. június 05.
2.1851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár nehézsége miatt sokan már a megjelenéskor komoly bukásként könyvelték el a Rocksmith-t, a Ubisoft gitároktató alkotása azonban így is óriási sikereket ért el, lévén új címként és rétegjátékként is 1,4 millió példány fogyott belőle a megjelenése óta.

A kitűnő eladások mellett a Research Strategy Group egy érdekes tanulmánnyal is előhozakodott a játékhoz köthetően, amiből kiderült, hogy a Rocksmith a leggyorsabb módja annak, hogy megtanuljunk gitározni.

A tanulmányból - amely New York, Los Angeles, Chicago és Dallas régiók Rocksmith-rajongóinak segítségével készült el - megtudtuk, hogy az alkotást megvásárlók 95 százalékának sikerült eltanulnia a programtól a gitározás alapjait, illetve fejlesztenie valamilyen mértékben gitártudását.

Nektek volt már szerencsétek a Rocksmith-hez? Ha igen, gond nélkül le tudtok már játszani egy technikás brutal death metal nótát?
Rocksmith-t, a Ubisoft gitároktató alkotása azonban így is óriási sikereket ért el, lévén új címként és rétegjátékként is 1,4 millió példány fogyott belőle a megjelenése óta.'>
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

marco írta:
Nagyon nem csippantom ezeket a gammákat...mosolygó smiley
Ha a GH szerűre gondolsz, akkor ez nem az! mosolygó smiley
Hát nem olvasod a cikket? röhögő smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

marco

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

Nagyon nem csippantom ezeket a gammákat...mosolygó smiley

válasz erre
Rocksmith
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja