Közel két órányi átvezető animációval bír a Warhammer 40k: Space Marine

2011. július 05.
2.0821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a minap adtuk hírül, hogy a Relic csapata végre valahára pontos megjelenési dátummal ruházta fel a Warhammer 40,000 univerzumban játszódó Space Marine című videojátékot, amely testközelbe hozza az orkok és az űrgárdisták között folyó harcot, köszönhetően a TPS akció műfajnak.
 

A nagy háborút azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy rendkívüli mélységeiben ismerhetjük meg, amint azt ugyanis az illetékesek néhány órával ezelőtt megerősítették a nagyvilágnak, több mint másfél órányi átvezető animációt készítettek hozzá.

Hogy egészen pontosak legyünk, 103 perc és 17 másodperc a teljes átvezetők hossza, így tehát egy átlagos film méreteivel versenyzik a program ezen részlete, ami annyit jelent a rajongóknak, hogy minden bizonnyal egy nagyon mélyen szántó történetet ismerhetünk meg a Space Marine betöltését követően, amire igazán nagy szüksége lehet a programnak a siker érdekében. A játék szeptember elején várható a boltok polcaira, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a fentiek értelmében tehát közel két órányi átvezetővel.
4 hozzászólás

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

jah csak a játék is lehgyen jó hiába a sok animáció ha a játék uncsi

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

végre valami játék, amibe pakolnak is valamit

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

A játék meg fél órás lesz!

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

Az durvaaaa!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja