Közel félmillió Dragon Quest X kelt el az első héten

2012. augusztus 09.
1.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Köztudott, hogy Japánban már a boltok polcain hever a Dragon Quest X, mint a leginkább keleten népszerű szerepjátékos sorozat MMO jegyekkel alaposan felvértezett legújabb tagja, amely a Famitsu magazin beszámolója szerint olyannyira jól sikerült, hogy csak a kis szigetországban egy hét alatt közel félmillió példányt adtak el belőle.

Hogy egészen pontosak legyünk, a legnépszerűbb Japán magazin szerint 420,000 kópia talált gazdára a játékból, ami így ebben a formában is kiemelkedő adatnak tekinthető, annak ellenére is, hogy voltak már lényegesen sikeresebb franchise-ok is a múltban.

Sőt mi több, a Dragon Quest-sorozat is ennél szinte csak jobb eladásokat produkált a múltban - az illetékesek szerint a Wii-exkluzivitás miatt voltak visszafogottak a fogyási mutatók -, hiszen a Nintendo DS-re megjelent Dragon Quest IX például közel 2 és fél millió eladott példánnyal büszkélkedhetett az első héten, de a Dragon Quest VIII is hasonlóképpen szerepelt a megjelenésétől számított első hét nap alatt.

Ezek fényében tehát visszaesésről beszélhetünk a Dragon Quest X történetében, de az eredmények így is figyelemreméltóak!
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 24 napja

Szép szám az.

válasz erre

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 24 napja

Nem rossz ez azért.. Mindenképp kielemkedő eredmény hisz csak egy helyen jelent meg eddig.

válasz erre
Dragon Quest X
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljaGargameth profilja