Közel 6 millió PS4 ment el csak az ünnepek alatt

2018. január 09.
1.0451
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony a tőlük megszokott CES-hagyományokat követve friss eladási adatokkal szolgált a rajongóknak a PS4-hez kapcsolódóan, a konzolból ugyanis az ünnepi szezonban közel 6 millió példányt sikerült leszállítaniuk.

Ez annak ellenére is elképesztő teljesítmény, hogy tavaly ilyenkor, avagy a november vége és december vége közötti időszakban még 6,2 millió PS4-ről beszéltünk, tehát minimális csökkenés tapasztalható a számokban, de mivel ott a Nintendo Switch, megjelent az Xbox One X, a világ egy jelentős része pedig már vett magának a Sony masinájából, ez az apró visszaesés jelentéktelennek minősíthető.

Ezzel a kiváló ünnepi teljesítménnyel a PS4-ből a teljes életciklus során így már 73,6 millió példány ment el az egész világon, vagyis biztos, hogy az idén bőven meghaladja a 80 milliós példányszámot a konzol.

További érdekesség, hogy mindeközben a PS Plus felhasználók száma is dinamikusan növekszik, így a Sony szerint világszerte már 31,5 millió előfizetővel büszkélkedhetnek.
5 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 6 napja

Ugye a képen szereplő zöld színű PS4 csak egy rossz vicc? Nagyon csúnya.

válasz erre

muki

10 hónapja, 1 hete

Nagyon keményen tolják! Nem hittem volna hogy még mindig ennyire megy! Rohadt jó!

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 1 hete

Az brutális hogy tényleg alig esik az eladás.
Pedig a Switch is rendesen felzárkózott (Xbox-ról inkább nem beszélek).

válasz erre

Imperator

10 hónapja, 1 hete

Az nagyobb hír lett volna, ha xboxból adnak el ennyit.

válasz erre

Reichert Viktor

10 hónapja, 1 hete

Csak így tovább!

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
CES 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DrThezeus profiljaMordorer profiljagery1113 profiljaRyutheStaR profiljagokuvsvegita profiljaLaci721 profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaEAG1 profiljaturatur profiljaImperator profilja