Közel 50 percnyi nettó Death Stranding gameplay jött

2019. szeptember 12.
7.1701
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Végre elérkezett ez is: nagyobb mennyiségben, mindenféle megszakítás nélkül, tényleg a valós gameplayt mutogatva állt Hideo Kojima a közönség elé, és prezentálta a közönségnek, mi is lesz valójában a Death Stranding.

Vége a találgatásoknak, kiderült, miben leledzik majd a játék kvintesszenciája, és úgy fest, hogy amivel korábban még viccelődött a nép, tényleg megvalósul: a szállítás és a séta köré épül a komplett szoftver.

Persze dögivel lesznek harcok is, láthatunk például egy boss fightot és egy kisebb harcszekvenciát is, mindeközben pedig elképesztően nagy hangsúlyt kap a nálunk lévő cuccok mennyisége, és úgy összességében a különféle játékmechanikák. De hogy ez be fog-e jönni a többségnek? Ez a nagy rejtély egyelőre...

Japán narrációval érhető el csak és kizárólag az anyag, sajnos felirat nélkül, így csak a látottakra kell hagyatkoznunk.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Starjumper

1 hete és 1 napja

JAh bocsi tudni kéne japánul hehe.. Érdekes az a lényeg..

válasz erre

iPet

1 hete és 1 napja

Ez mi a jó élet?

válasz erre

totyak

1 hete és 1 napja

Beletekertem, nagyon jól néz ki. Végig fogom nézni. Aztán majd valaki mondja el, hogy mit is látunk, mert biztos semmit nem értek belőle. Menni kell, csomagokat szállítani, néha megtámadnak, de hogy mi miért történik, miért visszük a babát, mik azok a fura lények, amik néha előjönnek, stb., az nekem teljes homály. Illetve ahogy nézem, rengeteg beállítási lehetőség, meg mindenféle visszajelzők tarkítják a játékot, nekem ezek mindig idegenek egy játékban. Kár túlbonyolítani.

válasz erre

muki

1 hete és 1 napja

Hát ez nagyon kemény game lesz, gyerekek!

válasz erre

Tommy

1 hete és 1 napja

Beletekergetve nagyon adja, este nekiülök végignézni!

válasz erre
Death Stranding
18.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
TGS 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Pajti24 profiljaBvektor profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaM.O.R.P.H. profilja