Közel 30 percnyi gameplay felvételt nézhetünk meg a Control-ból

2019. július 04.
5.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb szuper látnivalót vehetünk szemügyre a Remedy legújabb videojátékáról, mely Control címmel készül a háttérben, és a Dualshockers jóvoltából most több mint 26 percnyi gameplay felvételt láthatunk róla nyers valójában.

A mozgókép érdekessége, hogy a PC-s változatból lett kivágva, és a Ray Tracing technológia bekapcsolásával rögzítették, tehát kiemelkedően csinos pillanatokkal találkozhatunk benne részben az E3-as demóból ismert, és korábban még soha nem látott helyszínekkel, illetve jelenetekkel a középpontban.

A Control megjelenésére egyébiránt már nem kell sokat várnunk, augusztus 27-re tervezte be a Remedy, méghozzá PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt. Ha ismerkednél vele, itt a remek alkalom:

Nézd nagyban ezt a videót!



Control címmel készül a háttérben, és a Dualshockers jóvoltából most több mint 26 percnyi gameplay felvételt láthatunk róla nyers valójában.'>
2 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 2 hónapja és 14 napja

Nem rossz, nem rossz, de én valami mást vártam volna. Kicsit jobbat. Mindenhol a nagy fények, hogy ne kelljen annyira kidolgozni a grafikát, és még így is látszik hogy esik a framerate...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 2 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

Control
15.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja