Közel 30 év után lett játszható angolul a legendás Tokimeki Memorial című randiszimulátor

2022. március 07.
35.1931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha szóba kerülnek a randiszimulátorok, akkor a Tokimeki Memorial minden kétséget kizáróan az egyik első titánnak tekinthető, mely 1994-ben a Konami égisze alatt jelent meg a japán piacon, azonban sajnálatos módon csak ott.

A nyugati világ ugyanis akkor még talán nem volt felkészülve egy ilyen furcsa alkotásra, amit Koji Igarashi, valamint akkori barátnője - aki szintén a Konami alkalmazottja volt - álmodott meg és tett hitelessé, miközben a Castlevania: Rondo of Blood-on munkálkodtak a háttérben.

Az alkotás hányattatott nyugati sorsa azonban most végre véget ért, hiszen Heartthrob Memorial: Under the Tree of Legends cím alatt néhány fanatikus rajongó - konkréten a Translated.games srácai - elkészítették a Tokimeki Memorial angol fordítását, méghozzá az SNES-változat tükrében.

Amennyiben kíváncsi vagy erre az őrült, de mégis annál kultikusabb videojátékra, a Tokimeki Memorial, vagy angol cím alatt Heartthrob Memorial: Under the Tree of Legends IDE kattintva bárkinek letölthető már érthető nyelvezettel.
3 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Ez mennyire durva! meglepett smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

röhögő smiley most érkezett el az idő.

válasz erre

muki

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hova kapkodjanak... röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja