Közel 20 percnyi gameplay felvételt kapott a Battlezone

2016. október 11.
2.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nyakunkon a PlayStation VR megjelenése, és ezzel egyetemben egy halom olyan videojátéké is, amelyik kihasználja majd a kérdéses headset képességeit, ezáltal például érkezik az Atari 1980-as legendája, avagy a Battlezone is a készülékre.

Hogy egészen pontosak legyünk, az egykori tankos játék egy alaposan felújított, megszépült és a mai igényekhez igazított változatát fogjuk megkapni majd csütörtökön PlayStation VR-ra, amiről az Arekkz Gaming egy egészen tartalmas, közel 20 percnyi gameplay felvételt mutatott meg a nagyvilágnak.

Merthogy emberünk hozzáfért már a Battlezone végleges változatához, hovatovább egy PlayStation VR headsethez is, aminek köszönhetően most páratlan alapossággal tekinthetjük meg az alkotás PS4-es változatát, amely Oculus Rift-támogatással PC-re is megjelenhet majd a jövőben, ám az nem összekeverendő a Battlezone 98 Redux című alkotással.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

1 éve, 11 hónapja és 4 napja

Úgy nézem bele kell törődni, hogy a VR játékok 90% egyelőre nem lesz kimondottan szép.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Ez se tűnik rossz VR játéknak, de ez annyira nem fogott meg...

válasz erre
Battlezone
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaMarduk profilja