Közel 20 percnyi gameplay felvétel érkezett a Mutant Year Zero: Road to Eden-ről

2018. március 28.
5.5931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bearded Ladies és a Funcom pár héttel ezelőtt alaposan meglepett minket a Mutant Year Zero: Road to Eden bejelentésével, hiszen nem minden nap látunk egy videojátékban egy vadmalacot és egy vadkacsát robotok ellen harcolni.

Az alkotásról akkor még csak egy teljesen általános trailert kaptunk, azonban ez a helyzet mára megváltozott, a Dualshockers ugyanis a GDC 2018 során kipróbálhatta a Mutant Year Zero: Road to Eden korai változatát, amiről egy közel 20 perces gameplay felvételt hoztak a rendezvényről.

A videó így tökéletesen megmutatja nekünk, hogy a készítők valóban az XCOM-sorozatból merítettek maguknak ihletet a Mutant Year Zero: Road to Eden-hez, mely egy erőteljesen taktikus küzdelmekkel ellátott stratégia lesz, egy igencsak érdekes, poszt-apokaliptikus világgal a középpontban.

A Mutant Year Zero: Road to Eden egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de még az idén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mutant Year Zero: Road to Eden bejelentésével, hiszen nem minden nap látunk egy videojátékban egy vadmalacot és egy vadkacsát robotok ellen harcolni.'>
3 hozzászólás

Vidoros

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

Nagyon bejön! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

Nálam ez most elég váróssá lépett elő!

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

De komoly game! meglepett smiley

válasz erre
Mutant Year Zero: Road to Eden
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja