Közel 15 óra hosszú lesz a Sherlock Holmes: Chapter One fősztorija

2021. január 21.
23.0541
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Frogwares megosztott néhány friss információt a Sherlock Holmes: Chapter One-ról, így többek között az is kiderült, hogy őt főküldetés lesz a játék során, melyek teljesítésre várnak, és ezek egy folytonos sztorit fognak elmesélni.
 

Nagyjából 12-15 órát fog igénybe venni a főtörténetszál, a komplett játék teljesítésére viszont már inkább 40-50 órát kell szánnunk. A főküldetésben a fiatal Sherlock az anyja halálának esetét próbálja kinyomozni, de ezenfelül egyéb incidenseket is kivizsgálhatunk, amik a területen jelen vannak.

Hasonlóan, mint a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments-ben, itt is megtörténhet az, hogy a több gyanúsított közül rosszat vádolunk meg tettesként, ezzel elrontva a nyomozást, de ettől függetlenül is görögni fog tovább a cselekmény. Az első főküldetés után kinyílik majd a világ, hiszen mégiscsak egy open world címről van szó, és a legtöbb misszió esetében eltérő kimenetelek várnak minket a döntéseinktől függően.

Maga a játék is több befejezéssel kecsegtet, valamint az is fontos infó, hogy a mellékküldetések inkább lineárisak lesznek, mintsem nagy szabadságot nyújtó szálak.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon király!

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez bizony igen jól hangzik!

válasz erre
Sherlock Holmes: Chapter One
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaGargameth profiljamarco profiljaWickedSick profiljaaszkorbin profilja