Közel 11 millió nézőt vonzott az Overwatch League döntője

2018. augusztus 09.
1.0311
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan nem értik, hogy miért van ekkora felhajtás az esportok körül, hiszen senkit sem érdekel az, ha mások játszanak, de erre most alaposan rácáfolt a Blizzard, akik bejelentették, hogy egy Magyarországnyi ember követte az Overwatch League nagy fináléját.

A hivatalos nézőszámok alapján ugyanis 10,8 millió embert tapadt az élő közvetítésekre a két napon át tartó döntő két mérkőzése alatt, ami rendkívüli növekedés a nyitóhéthez mérten, hiszen akkor a négy napos esemény 12 meccsét összesen nem figyelték ilyen sokan.

A nagy érdeklődésre való tekintettel természetesen tovább folytatódik az Overwatch League, sőt mi több, a második szezonban biztosan érkeznek új csapatok is, így az egyik Atlantát, a másik pedig a kínai Kantont képviseli majd, noha várhatóan mindkét esetben úgyis dél-korai tinédzserek alkotják a brigád kemény magját...
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ugyan így állok a sportokkal, a legtöbbet egyszerűen nem tudom nézni és nem értem hogy mit tudnak rajta nézni az emberek.
Így vannak ezek az emberek az e-sporttal amit meg valamennyire követek, de csak egy-két címet. Szóval szerintem egálban vagyunk.

válasz erre

Gólem

7 hónapja,

De kurvára ráérnek az emberek.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja,

Az nem gyenge.

válasz erre
Overwatch
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja