Közel 10 percnyi gameplay felvételt kapott a The Last Guardian

2016. november 25.
3.8471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony Japán részlege egy friss mozgóképet mutatott be a The Last Guardian-hoz kapcsolódóan, aminek köszönhetően bár japán kriksz-krakszokkal, de 10 percnyi gameplay felvételt vehetünk szemügyre az év egyik legjobban várt PS4-exkluzívjáról.

Mivel érdemi információ a videón nem hangzik el, ezért akár oroszul, rosszul vagy nagyon rosszul is feliratozhatták volna, a lényeget ugyanis a gameplay pillanatok jelentik, amelyek egészen fantasztikus formában prezentálják számunkra az alkotást.

A The Last Guardian kevesebb mint 2 hét múlva, december 7-én jelenik meg hazánkban, és ha szeretnél már most biztosítani magadnak egy példányt, a Play 24/7 kínálatából előrendelheted magadnak.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Last Guardian-hoz kapcsolódóan, aminek köszönhetően bár japán kriksz-krakszokkal, de 10 percnyi gameplay felvételt vehetünk szemügyre az év egyik legjobban várt PS4-exkluzívjáról.'>
2 hozzászólás

gokuvsvegita

7 éve, 11 hónapja és 19 napja

totyak írta:
Brutál jó hangulata van. De sokadszor is leírom, szerintem ez PS3 és PS4 szint között lebeg, ki lehetett volna adni PS3-ra is még. És sokan meg is vették volna.
Igen, sajnos ez érződik rajta, hogy eredetileg ps3-ra kezdték el fejleszteni. szomorú smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Brutál jó hangulata van. De sokadszor is leírom, szerintem ez PS3 és PS4 szint között lebeg, ki lehetett volna adni PS3-ra is még. És sokan meg is vették volna.

válasz erre
The Last Guardian
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja