Közel 10 év után végre tényleg megjelenhet az Owlboy

2016. augusztus 25.
3.5361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírek láttak napvilágot a D-Pad Studio részéről az Owlboy kapcsán, amely talán nem lesz a játékvilág következő Duke Nukem Forever-je, lévén bár közel 10 éve folynak a munkálatai, idén már végre nem csak újabb ígéreteknek, hanem a megjelenésnek is örülhetünk vele kapcsolatban.

A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy csodálatos és egyben különleges retro platformerük a szeptemberi PAX West során nem csak szabadon kipróbálható lesz mindenki számára, hanem ezen túlmenően még egy hivatalos megjelenési dátumot is bejelentenek hozzá a rajongók legnagyobb örömére.

A készítők ennél pontosabbat egyelőre még nem közöltek velünk, de remélhetőleg nem egy jövő ilyenkorra kitűzött időponttal kívánnak majd elborzasztani minket, hanem még az idén a végeredmény megjelenésének is örülhetünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Owlboy kapcsán, amely talán nem lesz a játékvilág következő Duke Nukem Forever-je, lévén bár közel 10 éve folynak a munkálatai, idén már végre nem csak újabb ígéreteknek, hanem a megjelenésnek is örülhetünk vele kapcsolatban.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 3 hónapja

Mekkora volt a csapat, 1 fő? 10 évbe komolyabb munka is beleférne.

válasz erre

Ravor

8 éve, 3 hónapja

10 év fejlesztés ide vagy oda, nekem nem túlzottan nyerte el a tetszésemet röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 3 hónapja

Nem nagy szám szerintem.

válasz erre
Owlboy
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja