Közben azért el is fáradunk majd futás közben a Call of Duty WWII-ben

2017. május 26.
3.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb aprócska részletre derült fény a Twitteren keresztül a Call of Duty WWII kapcsán, így megtudtuk végre, hogy a készítők a játékmenet tekintetében is igyekeznek majd a második világháborúhoz igazítani az élményt.

Ennek köszönhetően valaki megkérdezte a Sledgehammer Games egyik munkatársát, hogy a játékban vajon ugyanúgy sprintelhetünk-e a végtelenségig, mint néhány korábbi részeben - ami nem lenne túl valóságos -, vagy esetleg a készítők korlátozzák majd a lehetőséget?

A kérdésre Michael Condrey reagált, aki röviden és tömören csak annyit mondott, hogy semmi ilyesmiről nem lesz szó, vagyis a világháborús katonák nem sprintelhetnek majd a végtelenbe - és tovább -, noha azt nem tudni, hogy a készítők milyen rendszert álmodtak meg a háttérbe ennek szabályozásához.


Call of Duty WWII kapcsán, így megtudtuk végre, hogy a készítők a játékmenet tekintetében is igyekeznek majd a második világháborúhoz igazítani az élményt.'>
2 hozzászólás

Gólem

7 éve, 6 hónapja

Nagyon helyes. Értelmetlen lenne másképp.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja

Nagy rendszert nem kell hozzá megálmodni. Beállítják, hogy X ideig futhat a katona, utána elfárad és Y ideig csak sétálni tud. Utána kezdődik elölről. Tonnányi játékban megvan ez oldva.

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja