Következő játékukon dolgozik a Shadow Complex fejlesztője

2009. október 22.
1.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Chair Entertainment társalapítója, Donald Mustard az MTV Multiplayer-nek nyilatkozva elárulta, hogy a csapat már lázasan dolgozik a következő projekten, de ennél több információra ezúttal még nem számíthatunk.

A folyamat a dizájnolási fázisában jár, tehát még igencsak a kezdeti stádiumot tapossák a rátermett legények. Ugyanezen banda felelős a nyáron megjelent, kizárólag letölthető formában elérhető Shadow Complex játékért, így felmerülhet a gyanú a szép sikerek láttán, hogy folytatni kívánják a történetet.

A Shadow Complex valóban egy remekül sikerült produkció az Unreal Engine 3 technológiára építve és leginkább egy klasszikus side-scrolling shooter-re hajaz a stílusa, mindezt azonban teljesen háromdimenziós grafikával megtámogatva prezentálták. A srácok még nem kotyognak, dolgoznak, de, hogy min, azt egyelőre csak a belsős érintettek tudják, az információ bizalmas. A Shadow Complex 2 mellett voksolnánk, de nagy összeget azért nem raknánk rá, bármi lehet. A megcélzott platform sem megerősített, de nagyon valószínű, hogy ezúttal is egy redmondi exkluzívot fejlesztenek a fiúk.

Következő játékukon dolgozik a Shadow Complex fejlesztője - 1. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja