Következő játékáról beszélt Fumito Ueda, a The Last Guardian alkotója

2018. szeptember 13.
3.4881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét megszólalt jövőbeni terveiről Fumito Ueda, a The Last Guardian, az ICO és a Shadow of the Colossus alkotója, aki a Weekly Famitsu újságíróinak egy rövid interjúban kifejtette, hogy már gőzerővel készíti következő játékát, ami egyelőre még csak prototípusként létezik.

Mint ismert, Ueda-san jelenleg egy aprócska indie csapat, a genDESIGN kötelékében teljesít szolgálatot, legújabb projektjét pedig a Kowloon Nights segítségével készíti, mely egy globális támogató szervezet, ami kifejezetten az indie csapatok indulását támogatja.

Ueda kiemelte, hogy az indie metódusok és tesztelési módszerek egyelőre nagyon stresszelik a hagyományos fejlesztési megoldásokhoz mérten, de mindenkit megnyugtatott, hogy következő játéka ugyanolyan teljes értékű alkotás lesz, mint az ICO, a Shadow of the Colossus vagy a The Last Guardian.

Ami még biztos, hogy a játék egy teljesen új univerzumban játszódik majd, és semmilyen kapcsolódási pontot sem ápol Ueda-san korábbi játékaival, az alkotó pedig reméli, hogy hamarosan bővebben is mesélhet majd alkotásáról.
2 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 2 hónapja és 12 napja

De kiváncsi lennék, min dolgoznak.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 2 hónapja és 12 napja

Kíváncsian várjuk, de még messze van mire ebből mutatnak valamit, úgy érzem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljadarkomen profiljamarco profilja