Körvonalazódik a Murasaki Baby megjelenése

2014. augusztus 12.
1.8911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Murasaki Baby hamarosan megjelenik PlayStation Vita platformra szeptember elején, az ára pedig 10 euró, azaz körülbelül 3 136 forint lesz.

A Sony felfedte a Murasaki Baby játék megjelenési ablakát a PlayStation Blog-on, valamint bejelentették, hogy Akira Yamaoka zeneszerző egy speciális dalt fog készíteni ehhez az exkluzív Vita játékhoz. Yamaoka legjobban ismert munkái a Silent Hill-ben elhangzó szerzemények, de olyan játékoknak is készített muzsikát, mint a Lollipop Chainsaw és a Killer Is Dead.

A Murasaki Babyről annyit lehet tudni, hogy a játékban egy kisgyereket kell végigvezetnünk a rémálmok földjén, hogy megtaláljuk annak édesanyját. Egyszerűen a kezét fogva kell megoldani a rejtvényeket és át kell segíteni az akadályokon, hogy elérje célját.

A kihívások során különböző karakternek kell segíteni, akik hálából egyengetik majd az utunkat. Olyan figurákkal találkozhatunk például, mint Bunny Boy, egy diszkógyerek, akit lenyelt egy televíziófüggő nyúl. Ha pedig segíted a nyúlsrácot kijutni a rémálmaiból ő is megszabadít a tieidtől.

A játéknak négy különálló fejezete van, mindegyik sajátos világgal rendelkezik. A játékosoknak a Vita érintőképernyőjét kell használniuk és változtatniuk a használatának típusát. Mindegyik típus a játékos más képességét veszi igénybe, használatuk pedig a Baby helyzetétől függ.

#tv#
Murasaki Baby hamarosan megjelenik PlayStation Vita platformra szeptember elején, az ára pedig 10 euró, azaz körülbelül 3 136 forint lesz.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ez nagyon jó lesz, nekem tetszik. Remélhetőleg a játékidő nem 1-2 óra, az csalódás lenne. Ahogy néztem a videót, az jutott eszembe, hogy a játék nyomokban Limbo-t tartalmaz.

válasz erre

zender

10 éve, 6 hónapja és 9 napja

Nagyon tetszik a grafikája! mosolygó smiley

válasz erre

fantis6

10 éve, 6 hónapja és 10 napja

vitan biztos szórakoztató lesz mosolygó smiley

válasz erre
Murasaki Baby
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja