Körülbelül 1 millió Kindle-t adott el az Amazon hetente

2011. december 16.
4.0961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Alighanem magát az Amazon-t is némileg váratlanul érte a fogyasztók Kindle eszközök iránt tanusított érdeklődése, amely azóta is töretlen lendülettel hajigálja a pénzt az online kereskedelmi cég asztalára.

Ha hihetünk az Amazon.com nyilvánosságra hozott statisztikáinak, akkor olyan alkalom is volt, amikor három egymást követő héten 1-1 millió Kindle-t sikerült értékesíteniük. Dave Limp továbbá úgy nyilatkozott, a Kindle Fire az általuk kiadott termékek eddigi legsikeresebb tagja.

Volt, hogy három egymást követő hét során gazdára talált 1-1 millió Amazon Kindle - fedte fel az Amazon.com. Ám nagy valószínűséggel nem ez lesz az online kereskedelmi vállalat utolsó sikerterméke.

A cég szeptemberben mutatta be játék-tabletjét, melyet az iPad-ek kisebb és olcsóbb változataként írnak körül: eme titulusánál fogva, valamint 199$-os árának hála a Kindle Fire az Amazon eddigi legsikeresebb termék-indításának minősül.

Dave Limp, az Amazon Kindle alelnöke ekképp fogalmazott:

"A Kindle Fire az eddigi legsikeresebb termék, amit valaha kiadtunk - ez volt az Amazon legkeresettebb terméke 11 teljes héten át, már több millió darabot eladtunk és még több milliót gyártunk, hogy megfelelhessünk az igényeknek."

"Ami azt illeti, a keresleg egyre nő - a Kindle Fire eladásai hétről-hétre gyarapodtak az elmúlt három hétben. Az emberek veszik a Kindle Fire-t, mert ez egy egyszerű, teljesen integrált szolgáltatás, ami könnyen elérhetővé teszi mindazt, amire vágynak - legyen szó filmnézésről, könyvek és magazinok olvasásáról, zenehallgatásról, alkalmazások letöltéséről, játékokról vagy az interneten való szörfölésről."
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 2 napja

Azt nem étem, hogy ezt miért adták ki. A Kindle lényege épp az volt, hogy e-inkes, ez meg egy tipikus tablet...

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 27 napja

mi az hogy Kindles-t ?

válasz erre

Shade

13 éve, 4 hónapja és 27 napja

Dejó má, elfogadnék egyet én is, ha hozzámvágnák így 1000001.at. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja