Koronavírus-vakcinát kell szállítani a Euro Truck Simulator 2 új eventjében

2021. január 22.
24.0521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Euro Truck Simulator 2 és az American Truck Simulator szorgos futárjai egy egészen újfajta küldetés elé néznek, mivelhogy a fejlesztők koronavírus-vakcina szállításokat implementáltak ezen programokba - de természetesen ez a lépés megosztónak bizonyult.
Advertisement

Sokan felemelték a hangjukat, hogy az alkotók egyfajta politikai szerepvállalásként rakták bele ezt az elemet a szóban forgó játékokba. Az event lényege, hogy hét vagy több vakcinát szállítsanak le időre a játékosok a kijelölt helyszínekre, viszont nem ütközhetünk a legkisebb mértékben sem.

A jutalom mindezért egyrészt egy achievement, másrészt pedig egy Hope Trucker légfrissítő, ami a volánunknál fog lógni. A fejlesztők állítása szerint teljesen mindegy, hogy valaki mennyire a vakcina ellen van, szerintük azok a futárok, akik ezen ellenszerek kihordásáért felelnek, igenis megérdemlik a 15 perc hírnevet. Az event február 7-éig tart.
Euro Truck Simulator 2 és az American Truck Simulator szorgos futárjai egy egészen újfajta küldetés elé néznek, mivelhogy a fejlesztők koronavírus-vakcina szállításokat implementáltak ezen programokba - de természetesen ez a lépés megosztónak bizonyult.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 5 hónapja és 2 napja

Na ők ráéreztek erre a piacra! röhögő smiley

válasz erre

muki

3 éve, 5 hónapja és 2 napja

röhögő smileyröhögő smiley na ez nagyon menő.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 5 hónapja és 3 napja

Az kemény. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 3 napja

Kellően beteg. röhögő smiley

válasz erre
Euro Truck Simulator 2
3.586 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja