Környezetbarát újdonságokkal rukkol elő a Hewlett-Packard

2008. május 22.
1.8201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Egy átfogó szemléletváltás bemutatásával próbálja a Hewlett-Packard rábírni a fogyasztókat termékeik vásárlására, a fókuszban a környezetbarát technológiák bevezetése áll.

Egy sor olyan újdonság prezentálására került sor a mai nap a vállalat részéről, melyek mind-mind a zöldebb megoldások jegyében születtek. A HP csomagjában így akad újrahasznosítható anyagokból készült nyomtató, zöldebb és költséghatékonyabb vállalati megoldások, és még jó pár újdonság.

A HP Eco program keretében a vállalat például azt tűzte ki céljául, hogy három éven belül mintegy 40 százalékkal csökkenti az erőforrások felhasználását a tintasugaras és lézernyomtatók esetében. Ez konkrétabban azt jelenti, hogy újra fölhasználható anyagokkal, sokszoros felhasználásra szánt patronokkal készül a gyártó a következőkben.

A kezdeményezés másik vezérfonala, hogy olyan megoldásokkal segítsék a vállalati szféra felhasználóit, melynek révén ügyfeleik látványosan kevesebb erőforrás igénybevételével használhassák a HP termékeit.

Továbbá bemutatásra került a HP Deskjet 2545 kódjelű modell, amely egy olyan nyomtatót takar, melynek alkatrészei mintegy 80 százalékban újra felhasználható anyagokból készülnek.

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja