Korlátlan ideig tart az Edge böngésző hibáira rámutató pénzosztás

2017. június 29.
3.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az több technológiai óriásnál is bevett szokás, hogy termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal kapcsolatban jutalmi rendszert vezetnek be a hibabejelentésekkel és biztonsági rések felfedezésével kapcsolatban, a Microsoft pedig egy idevágó jó hírt osztott meg nemrég.

2016 augusztusában elindították az Edge böngészőjüket érintő programot, melyről sokáig úgy tűnt, hogy egy évig fog tartani és idén augusztusban véget is ér. A redmondiak azonban korlátlan időre kiterjesztették a programot, vagyis akár több évig is keresgélhetjük a még igencsak nagy lemaradásban lévő böngésző hibáit.

A vállalat közlése szerint eddig nagyjából 200 000 dollárt fizettek már ki a program keretein belül, a folytatást pedig azzal indokolták, hogy elkötelezettek a hibamentes és biztonságos böngészés mellett, amelynek elérését segítheti ez a program. A pénzosztás egyébként a megtalált hibától vagy biztonsági réstől függően 500 és 15 000 dollár közötti összegekben történik.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 9 hónapja és 14 napja

Itt a nyár, tessék ráfeküdni a hibakeresésre és jól megkopasztani a Microt

válasz erre

nefaria

1 éve, 9 hónapja és 14 napja

Az összegből ítélve, igen sok hibát találtak az emberek!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 14 napja

Marha biztonságos lehet hogy ha ezt lépték meg.

válasz erre

Gólem

1 éve, 9 hónapja és 14 napja

Nem csoda.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaGargameth profiljamarco profiljaiPet profiljanoncsibaby94 profiljanoncsibaby94 profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profilja