Koreában még az idén debütál a FIFA Online 3

2012. augusztus 01.
2.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA Sports hivatalos bejelentése szerint a világ túlsó felén még az idén elindulhat a FIFA Online harmadik felvonása, amelyet az Electronic Arts szöuli stúdiója készített el a múltban, a koreai terjesztést pedig a Nexon csapata vállalta magára.

A cím várhatóan még a premier előtt több béta teszten is átesik, amelyeknek köszönhetően már irányítható lesz mind a 15,000 valóban létező focista, valamint a 40 nemzeti válogatott mellett 30 liga is.

A FIFA Online első felvonása az idei esztendő elején került a virtuális temetőbe, amiért a FIFA Online 2 egyre inkább kiszorította őt a piacról, de a free to play cím második része sem fog túl sokáig futni, amennyiben még az idén valóban megjelenhet a harmadik felvonás.

Sajnos az Electronic Arts továbbra sem beszélt arról, hogy a FIFA Online-sorozat harmadik részét a messzi vadnyugatnak is elhozná, pedig a FIFA játékok további népszerűsítésének biztosan jót tenne a megjelenés, sőt, bizonyára rengeteg potenciális rajongó is lenne, aki szívesen elszórakozna egy ingyenes FIFA játékkal. Ti is köztük lennétek?
3 hozzászólás

sasikaa

8 éve, 4 hónapja és 3 napja

Ha jó lenne a netem, simán kipróbálnám.

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 4 napja

Jó nekik....

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 4 napja

Azt se tudtam hogy 1 (!) van!

válasz erre
FIFA Online 3
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljamarco profiljagery1113 profilja