Korábban jelenhet meg az idei Call of Duty, köszönhetően a Vanguard gyenge eladásainak

2022. január 15.
34.3411
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az idei Call of Duty már októberben megérkezhet Tom Henderson újságíró szerint, lévén a bennfentes egy január 13-ai tweetben arról számol be, hogy az őszi Call of Duty játék, amely vélhetően a 2019-es Modern Warfare folytatása lesz, egy hónappal előbbre kerülhet, októberi megjelenésre.

A kiszivárogtató azt állítja, hogy a változtatás a Call of Duty: Vanguard gyenge eladásai miatt történne, lévén az értékesítések kissé visszaestek a Call of Duty: Black Ops - Cold War tavalyi számaihoz képest. Általában a Call of Dutyk mindig novemberben jelentek meg.

Henderson azt is hozzátette, hogy a Call of Duty 2022 korai megjelenése miatt nem sokkal később egy nagy frissítést kap a Call of Duty: Warzone. Mindeközben Henderson azt is elmondja, hogy a Modern Warfare folytatását jelenleg a nyár folyamán tervezik bemutatni első ízben.

4 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Igen érdekes elmélet ez is. Menetelnek a bukás felé, ha így folytatják. Pont hogy ritkítani kéne a kiadásokat, nem gyakoribbá tenni.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Tök fura hogy sikerült alulmúlni a Cold War-t pedig az egy ritka optimalizálatlan ****.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 3 hete

Talán nem kéne évente kiadni valamit, hanem normálisan összerakni és mondjuk kétévente kijönni vele... Bőséges tartalom mellett, mert a Vanguard valami katasztrófa ilyen téren (is).

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 3 hete

Érdekes szisztéma. Nem megy a ****, adjunk ki gyorsan mást HELYETTE. Nem kéne kicsit gatyába rázni mondjuk azt amivel gond van?

válasz erre
Call of Duty: Vanguard
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja