Kooperatív móddal a hóna alatt érkezik a The Darkness II

2011. december 08.
2.0181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A 2K Games nemrégiben bejelentette, hogy az Európában 2012.

február 10-én megjelenő The Darkness II egy gyors iramú, erőszakos és narratív kooperatív játékmóddal bővült. A "Vendettas" eseményei az egyjátékos kampány történetével párhuzamosan futnak. A három barátunkkal játszható "Vendettas"-ban a játékosok négy - egyedi 'darkness' fegyverekkel rendelkező - szereplő közül választhatnak, mielőtt megkezdik veszélyes és véres kalandjukat. A csapatorientált, küldetés alapú történet segítségével a "Vendettas" az egyes karakterek kulcsszerepét mutatja be Jackie Estrado, a Testvériség ellen folytatott hadjáratában.

Kooperatív móddal a hóna alatt érkezik a The Darkness II - 2. kép

A The Darkness II világát új és egyedi elemekkel bővítő, a fő történetszálba illeszkedő, azzal párhuzamos "Vendettas" küldetések beleszövődnek Jackie egyjátékos történetébe annak kulcspontjainál. Négy játékos egyszerre merülhet el a The Darkness II világában, miközben számos olyan helyszínt fedezhetnek fel, melyek a fő történetben nem találhatóak meg. A "Vendettas" az új "Hit List" játékmóddal is bővült, melyben a játékosok újra és újra megismételhetik kedvenc küldetéseiket az egyjátékos kampányból, vagy akár teljesen új helyszíneken végezhetnek hatalmas pusztítást.

A "Vendettas" emellett változatos, intuitív küzdelmeket, és többdimenziós helyszíneket kínál a négy új karakter számára. Mindegyik egyén olyan egyedülálló harci stílusok birtokában van, melyek a lehető legbrutálisabb és legkülönbözőbb módokon segítik a célzásban, az ellenfelek összezúzásában és kizsigerelésében.

Nézd nagyban ezt a videót!

A játékosok a sötét hatalom alábbi birtokosai közül választhatnak:

Inugami: A mitikus Kusanagi szamuráj kard forgatója, melyről azt híresztelik, hogy tízezer ártatlan vére szárad rajta. Inugami egy gonosz és mentálisan instabil karakter, akit a bosszú hajt a Testvériség és szövetségeseik ellen, akik lemészárolták családját. Képes egy rajnyi apró démon megidézésére, hogy megbénítsa és megtámadja ellenségeit.

Shoshanna: Shoshanna a Moszad - az izraeli titkosszolgálat - egyik leghatékonyabb ügynöke, akit New Yorkba küldtek, hogy felvegye a harcot a Testvériség fokozódó tevékenysége ellen. A felettesei iránti engedelmessége és rajongása révén egy tökéletes kém, akinek szenvedélye a világban a gonoszság felkutatása és megsemmisítése. Shoshanna speciális fegyvere az 'Éj Karja' - egy erőteljes, a Sötétség esszenciájával megtöltött fegyver, mely egyszerre több lövést képes leadni.

Jimmy Wilson: a skóciai Glasgow belvárosának 'terméke' ez a hírhedt alkoholista, akinek meggyőződésre, hogy a Testvériség csak a családját korábban vegzáló, gyűlölt angolok egy újabb megtestesülése, ezért New Yorkba utazik, hogy a lehető legteljesebb mértékben kínozhassa őket. Fegyvere a Sötét Balta és képes a Darkling-ok megidézésére, akiket ő csak 'Kis Jimmyknek' hív.

J.P DuMond: egy korábbi orvos New Orleansból, akit a bűntudat gyötör, mert a louisiana-i Voodoo egy fajtáját használja betegei gyógyítására. Sötét varázslataival felkeltette a Testvériség figyelmét, mely szervezet ellen most küzdeni kényszerül, hogy megállítsa őket a gonosz ereklyék üldözésében. J.P az Éjféli Bottal harcol, ellenségeit pedig egy - az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket okozó - örvénybe kényszerítheti, ha egy nyitott területre dobja a sötét hatalommal teli, éjfekete Trükkök Dobozát.
7 hozzászólás

Shade

9 éve, 6 hónapja és 18 napja

Most nézem, csak hogy milyen rajzfilmes lett a grafika...ezt miért kellett...?:0

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 18 napja

Az igen! Eleg meredek.

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nem gyenge!

válasz erre

Braddock

9 éve, 6 hónapja és 18 napja

Elég brutális!

válasz erre

Shade

9 éve, 6 hónapja és 18 napja

Igen várom már bár az első részt sem hagynám ki...

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 18 napja

Én is, nekem tetszik

válasz erre

jezzahun

9 éve, 6 hónapja és 18 napja

ez érdekes játék!
Ha megjelelnik,kiporbálom

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja