Konzolokra tart a kibővített és megszépült Insurgency

2016. február 23.
3.6091
Maniac profilja, adatai
Maniac
A New World Interactive játékaként meglepően nagy népszerűségre tett szert a PC-exkluzívként megjelent Insurgency a hardcore shooterek között, így nem meglepő, hogy a csapat most konzolokra is szeretné leszállítani az alkotást.

Ennek köszönhetően ma délután bejelentették az Insurgency: Sandstorm címre keresztelt játékot, amely az eredetileg egy egyszerű Source modként indult korábbi változat Unreal Engine 4-gyel feljavított, megszépült és kibővült változata lesz PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

A 2017-ben érkező lövöldéről egyelőre annyit tudni, hogy a Focus Home Interactive adja ki, kap majd egy a Közel-Keletre kalauzoló új sztorit, de ennél bővebb részletek csak később várhatók róla. Az viszont már így is izgi, hogy végre konzolokra is befuthat egy igazán keményvonalas lövölde, ami igazi hiánytermék ezeken a platformokon!
5 hozzászólás

venoman

1 éve, 18 napja

Én úgy látom a komoly játékok mércéje a konzolok. Ha pc-n befut akkor megkapja azt az elismerést ,hogy konzolra is kijöhet. Nem tudom mi az oka ,hogy így alakult de szerintem a konzolokra drágább a kivitelezése. Erre az is utalhat,hogy a pc játékok ára a töredéke a konzol játékoknak. Szerintem ezért van ez a rangsor.

válasz erre

totyak

1 éve, 26 napja

Most akkor a pc-sek is kiverhetik a balhét, mint anno néhány one-os a quantum break miatt?

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 26 napja

Nem kapkodják el a portolást de talán nem is baj, így legalább nem egy összecsapott valami lesz!

válasz erre

Tommy

1 éve, 27 napja

Jaj de soká jön az még!

válasz erre

kpal

1 éve, 27 napja

Azt hittem idén jön.

válasz erre
Insurgency: Sandstorm
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljamarco profiljakylx profiljaWillThaWheel profiljaskyman profilja