Konzolokhoz készített headsetet a Razer

2017. június 14.
3.2661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer egy óriási névnek számít a játékosoknak szánt perifériák piacán, ám termékeik többsége a számítógépen játszó hatalmas tábort célozza meg, de persze a gyártó sem mehet el a mellett, hogy a konzolos gamerek is egyre minőségibb kiegészítőkre vágynak.

Az elmúlt években több Xbox-hoz vagy éppen PlayStation-höz optimalizált terméket mutatott be a vállalat, legújabb termékük pedig mindkét oldalt támogatja. A Thresher Ultimate egy vezeték nélküli, Dolby 7.1 surround hangzást biztosító megoldás, melyből a japán és az amerikai konzolok rajongói is kapnak.

Konzolokhoz készített headsetet a Razer - 2. kép

Az 50 mm-es hangszórók élményátadása nagyon ígéretesnek tűnik, a kényelmet pedig nem csak a masszív kialakítás és a vastag párnázás, hanem az akár 12 méteres hatótáv is elősegíti. A 250 dolláros ár abszolút prémium termékké teszi, sovány vigaszt pedig az nyújthat, hogy standard kábelekkel mindkét termék használható számítógéppel is.
1 hozzászólás

totyak

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Nem a 250 dolláros ár teszi prémium termékké, hanem az esetleges prémium minőségű anyagok, illetve a vásálóerő. A fekáliát is meg lehet próbálni eladni ennyiért, de nem fogja megvenni senki.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljagery1113 profiljamarco profilja