Konzolháborúra készül a Sony?

2012. augusztus 27.
1.3971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen pontosan 18 domain nevet regisztrált a múlt hét folyamán a Sony Pictures alakulata, akik a "Consol War movie" kifejezés köré építették fel az összes foglalózott címet, így bejegyzésre került többek között a TheConsoleWarmovie.com és a consolewar.net is, természetesen a 16 másik variáns mellett.

Hogy mi lehet a szándéka a Sony Pictures-nek néhány "konzolháborús" domain névvel, amelyeket biztosan egy filmhez regisztráltak? Egyelőre sajnos mindez kérdéses, de akad azért legalább egy elképzelhető teóriánk.

A Sony Pictures ugyebár egy a Sony kötelékébe tartozó, elsősorban filmgyártással és filmterjesztéssel foglalkozó divízió, akik gyakran szoros kooperációban dolgoznak, főleg amennyiben az adott produkciónak filmes vagy játékos vonatkozásai vannak.

A konzolháborús domain neveknek egyértelműen valamiféle játékiparhoz kapcsolódó kötődése van, így nem tartjuk kizártnak, hogy a cég elsősorban a PlayStation 4 marketing kampányához foglalta le a fenti domain neveket, hiszen amennyiben fellibben a fátyol az PlayStation masinák legújabb generációjáról, úgy abban a pillanatban kitör a konzolháború...
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

Hmm kíváncsi vagyok valójában mi lesz ez...

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

Vagy valami kicsit elfogult mozifilm lesz...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

Valószínűleg marketing miatt van, jaja.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja