Könyv készült a BioShock-sorozatról

2018. február 16.
1.3702
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a 2K Games valamiért nem akarja túlzottan erőltetni a BioShock-sorozat folytatását, de külsős csapatok ennek ellenére sem hagyják veszni a franchise-t, mely akkora hatást gyakorolt a játékiparra, hogy most egy újabb könyv készült el hozzá.

A BioShock: From Rapture to Columbia címet kapott alkotást a francia Third Editions készítette, aki korábban a Dark Souls, a Final Fantasy és a Metal Gear Solid alapján is csináltak már adaptációkat, de ezúttal nem egy önálló sztorival rendelkező regényről van szó, hanem egy különleges összefoglalóról, mely a trilógia fejlődéstörténetét foglalja össze a rajongók számára.

A könyv ennek megfelelően sorra veszi mindhárom BioShock-játékot, megismertet minket fejlesztésük történetével, a kapcsolódó háttér-információkkal, ezáltal alapos betekintést ad abba, hogy miként jutottak el vele a fejlesztők a víz alatti Rapture-ból a felhők feletti Columbiáig.

A BioShock: From Rapture to Columbia már elérhető a kiadó honlapján, ahol 30 dollár ellenében te is szerezhetsz magadnak belőle egyet.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Elolvasnám, de van hogy nagyon lassan veszem rá magam az olvasásra.
Utána meg alig teszem le.

válasz erre

Vidoros

1 éve,

De király! Kár hogy nincs magyarul.

válasz erre

totyak

1 éve,

Érdemes elolvasni a Rapture: A víz alatti város könyvet is, nem rossz darab. De nem árt ismerni a játékok sztoriját.

válasz erre
BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljamarco profiljagery1113 profiljaGargameth profilja