Konkrétan elárasztották pozitív értékelésekkel a Metro Exodus Steames adatlapját

2019. február 24.
6.2651
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az emberek egész érdekes módját választották, hogy sztrájkoljanak a Metro Exodus Epic Games Store-ra költöztetése ellen, merthogy a játék bár csak jövőre jön Steamre, fogták magukat a felhasználók, és szanaszét bombázták pozitív (!) értékelésekkel a szoftver adatlapját.

Kicsit ambivalens ez a fajta megmozdulás, tekintve, hogy korábban még dacos sértődöttségből lehúzták a korábbi Metro-játékokat Steamen az emberek. Két magyarázat a legvalószínűbb, az egyik, hogy a fogyasztók olyan szinten élvezik a Metro Exodus-t Epic Games Store-on, hogy örömüket a Valve platformján fejezik ki (lévén még mindig nem lehet a rivális esetében értékelni), és szó sincs sztrájkról.

A másik lehetséges magyarázat, hogy tényleg csak egy tiltakozásról van szó, és így akarják megmutatni az emberek az Epic Games-nek, hogy melyik disztribúciós felülethez húz a szívük.
3 hozzászólás

szattila

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Csodás a játék, sajnos egyre kevesebb ilyen csodát kapunk csak 4k nagyon erős kártya kell hozzá így csak egy keveset játszottam vele mert nemsokára úgyis veszek kártyát, addig újrajátszom a régi Metrókat..

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Biztos hogy csak azért csinálják hogy megmutassák, azt a platformot szeretik.

válasz erre

havrillal

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Na, ennek örülök

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja