Konkrétan 93 dolláros szezonbérletet adtak ki a Dead or Alive 6-hoz

2019. március 01.
7.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Koei Tecmóéknál egy hangyányit elszaladt a ló, amikor az előzetes kritikák alapján kiválóan sikerült Dead or Alive 6 szezonbérletét árazták be, ugyanis a kiadó képes volt egy 93 dolláros (!) - nagyjából 30 ezer forintos - cédulát aggatni rá.

Na persze ezzel semmi probléma nem lenne, ha bődületes mennyiségű tartalmat adnának érte, de sajnos nem erről van szó. A Season Pass kiváltásáért az elkövetkezendő három-négy hónapban érkező 62 ruhaszettre leszünk jogosultak, illetve két extra karakterre. Ennyi. Semmi több. Sőt, a Koei Tecmo "Season 1" névvel látta el a bérletet, így számíthatunk rá, hogy a jövőben további bérleteket gördítenek ki.

Bár lebontva már annyira nem vészes a helyzet, mert lényegében egy karaktert 15 dollárért, a kosztümöket pedig 1 dollárért adják, csak ez így egy csomagban roppant előnytelennek bizonyul. Egyébiránt az is sokat elárul az alkotásról, hogy már magát az alapjátékot is 70 euróra lőtték be, a szimpla szezonbérlet meg még ennél is jóval többe kerül. Tán új Electronic Arts van születőben..?
kiválóan sikerült Dead or Alive 6 szezonbérletét árazták be, ugyanis a kiadó képes volt egy 93 dolláros (!) - nagyjából 30 ezer forintos - cédulát aggatni rá.'>
4 hozzászólás

Hentes

5 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ez nagyon beteg. Ennyiért Collectorsokat szoktak kiadni. meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 6 hónapja és 26 napja

15 dolcsi egy karakterért szerintem nagyon sok.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 6 hónapja és 26 napja

Hát az rohadt drága! meglepett smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 6 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

Dead or Alive 6
21.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaXTomiX0029 profilja