PS4-konzolok halnak le az Anthem miatt

2019. március 04.
6.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha máshonnan nem is, de remélhetőleg a mai Anthem tesztünkből már számotokra is kiderült, hogy az Anthem sajnos roskadozik a súlyosabbnál súlyosabb bugoktól, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az aktuális hiba.

Redditen gyűltek össze azon PS4-játékosok, akiknél olyan bugok tűntek fel, melyek akár még magát a konzolt is hazavágták. Példának okáért ebben a Reddit-posztban olyan emberek számoltak be, akiknél huzamosabb játék után egész egyszerűen leállt a gép. Egy másik Reddit-poszt kommentjei között az egyik illető azt állítja, hogy felvette a kapcsolatot a supporttal, de mindössze annyi választ kapott, hogy ne játsszon, amíg kijavítják a hibát.

Van köztük olyan is, aki azt állítja, hogy a Sony visszatérítette neki a játék árát, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ezek mellé nem társítottak egyelőre például fényképes bizonyítékot. Az viszont biztos, hogy sokaknál problémát jelent a konzol lehalását okozó bug, remélhetőleg mielőbb megtalálják az eredetét és fixálják azt.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ha megvettem volna a játékot és még a sok hiba ellenére is nagyon tetszene és szeretnék játszani vele, akkor nagyon felbaszna ez a hiba!
De mivel nem érdekelt ezért szerencsére megúsztam ezt a problémát.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Hát ez nagyon kellemetlen!

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Na ne szopassatok, ennyire nem lehet gáz!

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaGargameth profiljaWickedSick profilja1000feri profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profiljasony1515 profilja