Koncepciós rajzokon a vietnami háborús Call of Duty

2014. június 25.
2.5331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sledgehammer Games ma már nyílt titokként kezeli azt a külső nézetes Call of Duty-játékot, amit sajnos az Activision nyomására időközben töröltek, de annak idején valóban készülődött, sőt mi több, a vietnami háborút állította volna a középpontba.

A projektről túl sok információnk a múltban nem érkezett, látnivaló pedig pláne, ám utóbbival kapcsolatban ma reggelre befutott egy kis érdekesség, így kiszivárogtak a kérdéses vietnamos Call of Duty első koncepciós rajzai, amelyek alapján a játék hangulatába már alapos betekintést nyerhetünk.

A kérdéses rajzok természetesen más egyebet nem igazán prezentálnak a cím nélküli mellékszálról, így leginkább csak érdekességként közöljük az alábbiakat, miszerint kis híján ilyen epizódja is lett volna a Call of Duty-sorozatnak.

Koncepciós rajzokon a vietnami háborús Call of Duty - 2. kép


Koncepciós rajzokon a vietnami háborús Call of Duty - 3. kép

3 hozzászólás

kakas201

10 éve, 8 hónapja

Az a baj hogy évente akarnak mindig kiadni, hogy fogyjon a játék, de nem veszik észre, hogy csak a megrögzött rajongók és az új kölykök veszik a játékot. Ez van a rivális bf-nél is.. Egy alapos vérfrissítés kéne nekik, hogy megtobb rajongot vonzzanak! De nem hiszem hogy ez egyhamar meglesz szomorú smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 8 hónapja és 1 napja

Csak legyen játékélmény és ne kissorozat-gyártás miatt essen a színvonal ...

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 1 napja

A helyszínből sokat ki lehetett volna hozni, a minőség meg mindig kérdéses.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja