Kompakt GTX 1050-es kártyákkal bővít a Gigabyte

2017. január 12.
3.5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piaca folyamatosan bővül, miközben az NVIDIA és az AMD nagyjából megszokott számú újdonsággal készül egy-egy évre, azonban a partnerek egyre többféle verziót kínálnak ezekből a felhasználóknak.

A Gigabyte például nemrég az NVIDIA alsó-középkategóriás újdonságait dolgozta át úgy, hogy azokat kompaktabb gépekbe is el lehessen helyezni, illetve nagy energiát sem kell számukra biztosítani. Az új GTX 1050 és GTX 1050 Ti is gyárilag felpörgetett órajelekkel érkezik, előbbi 2, utóbbi pedig 4GB GDDR5 memóriát kínál.

Külsőre egyik sem egy mutatós darab, a kissé lecsupaszított, váz 16,7 centiméter hosszú, a hűtésről pedig egy ventilátor gondoskodik. Az energiát magából a PCIe csatlakozóból nyerik a kártyák, az árukat pedig még nem közölték.
4 hozzászólás

kpal

1 éve, 5 hónapja és 22 napja

Mini pc-t össze lehetne dobni belőle ami könnyen hordozható.

válasz erre

William

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

gamerlaptopok jövője

válasz erre

totyak

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Alapvetően nem tetszik a kártya, de az, hogy a PCIe-ből kapja az áramot és nem kell neki külön tápcsati, az nagyon tetszik. Normál kártyáknál ez vajon miért nem kivitelezhető?

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Erős, de még mindig két helyet foglal el. Akkor lenne igazán kompakt ha csak egy hely kellene neki.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaSunyi78 profiljaVis Major profilja