Komolyabb Bayonetta információk várhatók még a héten

2010. augusztus 04.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A januárban megjelent Bayonetta bár nem lett akkora siker, mint azt várták tőle az illetékesek, a szexi hősnő szerepeltetésével, valamint a vég nélküli kaszabolással és a brutális kombókkal sikerült belopnia magát néhány fanatikus szívébe.

A japánban már tavaly októberben megjelent alkotást feltehetően sokan elfeledték már, de minden bizonnyal akadnak olyan fanatikusok is, akik várják hozzá az újabb tartalmakat. Nem kizárt, hogy a héten végre bejelentésre kerülnek azok a bizonyos "újabb tartalmak".

Bár konkrét információink nincsenek, de a projekt igazgatója, avagy Yusuke Hashimoto hivatalos Twitter oldalán egy olyan bejegyzést hagyott hátra maga után, aminek tanúsága szerint még ezen a héten valami komolyabb információ várható a Bayonettával kapcsolatban. Hogy pontosan mi, az sajnos egyenlőre kérdéses, de nem tartjuk kizártnak, hogy néhány DLC csomagot, esetleg a játék folytatását jelentik be az illetékesek. Komolyabb találgatásokba nem szeretnénk bocsátkozni, a héten minden kiderül. Lehet, hogy még ma!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja