Komoly Z170-es alaplapokat mutatott be az ASRock

2015. augusztus 12.
1.5541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASRock kapcsán több alkalommal is felmerült már, hogy a vállalat egyre jobb megoldásokat kínál és elmondható róluk, hogy a legnagyobb nevekkel említhetőek egy lapon.

A Z170-es őrületből természetesen ők sem maradhattak ki, ráadásul a mini-ITX-es megoldásukkal egy szűkebb piacra is azonnal beléptek. A kínálatuk folyamatosan bővülni fog, de a rajt idején is vannak komolyabb darabok, így akik egy minden téren erős gépet akarnak építeni, azok akár kezdhetnek is egy ASRock alaplappal.

Komoly Z170-es alaplapokat mutatott be az ASRock - 2. kép

A narancssárga-fekete ASRock Z170 Extreme7+ egyértelműen a komolyabb konfigurációkhoz készült a maga négy darab PCIe Gen3 x16 megoldásával több professzionális kártyát is ki tud szolgálni. A játékosoknak az ASRock Z170 Gaming K6+ nyújthat jó alapot, mely piros-fekete színével egyből jelzi, hogy kiknek szánták. A modell érdekessége az előlapi USB 3.1-es panel, mely egyedi a piacon. Az ASRock Z170 OC Formula pedig azoknak készült, akik nem ismernek határokat és fejükben van az, hogy 4000MHz-en zakatol a DDR4-es memóriájuk.
1 hozzászólás

kpal

9 éve, 5 hónapja és 6 napja

Tetszik ilyen szép kidolgozott lapok vannak 5-6 éve is csak elvétve volt.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja