Komoly újításokat kínál az új Media Player Classic - Home Cinema

2013. április 27.
1.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A felhasználók kicsivel több mint egy hónapja kaparinthatták meg a Media Player Classic - Home Cinema médialejátszó 1.6.6-os verzióját, ám az elmúlt napokban máris megérkezett az alapos változtatáson és hibajavításon átesett 1.6.7-es kiadás is, amit már természetesen mindenki ingyenesen le is tölthet.

Az előbb említett hibavadászat eredményeként a fejlesztőcsapat sikeresen leszámolt a VMR-7 renderelő betöltését megakadályozó és összeomlást okozó bugokkal, de emellett már az SSA feliratok renderelése is nagyobb hibatűréssel történik, valamint a MicroDVD feliratok betöltésének problémái is korrigálva lettek.

A Windows XP operációs rendszerek alatt immár újra alapértelmezetten aktiválva lett a VSync, a DVB rendszer pedig alaposan feljavított csatornaváltóval lett ellátva. A friss fejlesztések frontján többek között szerepel még az átdolgozott felirat-letöltő, a továbbfejlesztett lejátszási lista, valamint a vadiúj INI parser, aminek köszönhetően a beállítások INI-fájllal való kezelése közel olyan sebességgel történik, mintha ezeket a rendszerleíró adatbázissal kezelnénk. A most beharangozott Media Player Classic - Home Cinema 1.6.7 már letölthető erre a linkre kattintva.
2 hozzászólás

Vendég

7 éve, 12 napja

Ugyanolyan gagyi mint volt.

válasz erre

Vendég

7 éve, 12 napja

Csak a winamp

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaManiac profiljanurbanu profilja