Komoly Chromebook ellenfelet mutatott be az Acer

2015. augusztus 08.
1.4141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google által készített Chrome OS-t futtató Chromebook modellek egyre népszerűbbek és egyre több gyártó áll mögéjük, a Microsoft pedig próbája meggyőzni partnereit, hogy a Windows is remek platform lehet egy ilyen családnak.

Az Acer nemrég le is leplezett egy nem titkoltan Chromebook-killernek szánt megoldást, mely két változatban kerül majd piacra. Az Acer Cloudbook 11 és Acer Cloudbook 14 169 (48 000 Ft) és 199 dolláros (56 000 Ft) kezdőárakat kapott, a számok pedig a képernyő méretére utalnak.

Mindkét gépen Windows 10 fut majd és jár hozzájuk 1TB OneDrive tárhely, illetve egyéves Office 365 előfizetés is. A rendszert Intel Celeron megoldások hajtják majd, a memória 2GB-ról, míg a tárhely 64GB-ról indul, a piacon pedig szeptembertől találkozhatunk majd velük.
6 hozzászólás

totyak

5 éve, 14 napja

Nekem pl. tökéletesen megfelelne egy ilyen kis noti másodlagos gépnek. PC-n játszanék, ezen meg neteznék, dolgoznék. Nálunk persze jóval drágább lesz egy ilyen.

válasz erre

1000feri

5 éve, 15 napja

tetszetős!

válasz erre

kpal

5 éve, 15 napja

Végre...

válasz erre

bekecs

5 éve, 15 napja

Wow , MS nem engedi könnyen az os pályát! Mondjuk ha valaki tud felhőben élni, annak nagyon jó választás!

válasz erre

darkomen

5 éve, 15 napja

Kis könnyed irodai munkára tökéletes vagy akár egyetemen jegyzetelni.

Az asszonynak is vennék hasonlót csak azért kár, hogy nincs választási lehetőség, hogy Windows nélkül jöjjön a gép. Jól hangzik az 1TB OneDrive és az egyéves Office előfizetés, de igazából a processzor teljesítményét és a 2GB RAM-ot én egy kicsit szűknek tartom a Windows-hoz.

Valami Unix vagy Unix-Like rendszer és szárnyalna.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 15 napja

Tényleg Chromebook-killer lehet, de ez tényleg annak jó aki csak gyorsan szeretne pár dolgot elintézni interneten vagy jegyzetelésre. Nem nekem való gépek.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGargameth profiljagery1113 profiljaImperator profilja