Komoly biztonsági megoldásokkal érkezik a Kingston DataTraveler 4000 G2

2015. február 07.
1.6751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Néhány napja számultunk be nektek a Toshiba biztonságok USB-kulcsáról, nemrég pedig a piac egyik vezető gyártója jelentette be új, elsősorban a biztonsági megoldásokban erős modelljét, mely Kingston DataTraveler 4000 G2 néven kerül majd a boltok polcaira.

Valószínűleg legtöbbünknek nem mond sokat a FIPS 140-2 Level 3-as biztonsági szint, melyet gond nélkül teljesített az új modell, de egyébként igen magas fokozatról van szó. Az amerikai kormány által felállított standard ugyanis 4 szintből áll, a Kingston újdonsága pedig hármas fokozatot kínál a tulajdonosoknak.

Az USB 3.0 csatlakozóval érkező pendrive többi tulajdonsága átlagosnak számít, a méretek terén pedig 4, 8, 16, 32 és 64GB-os modelleket jelentette be a gyártó. A vízálló újdonság abban még hasonlít a Toshiba modelljére, hogy 256-bites AES titkosítással is bír, a garancia hossza pedig 5 év.
Toshiba biztonságok USB-kulcsáról, nemrég pedig a piac egyik vezető gyártója jelentette be új, elsősorban a biztonsági megoldásokban erős modelljét, mely Kingston DataTraveler 4000 G2 néven kerül majd a boltok polcaira.'>
5 hozzászólás

totyak

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Toshiba-é jobban tetszett a billentyűzetes megoldással. Milyen menő már, hogy kódot állíthatsz be.

válasz erre

tothpeter27

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Arra is kellen gondolni a biztonság mellett hogy az usb az kihúzható lehajtható legyen mert én például elhagyom a kupakot. Illetve egy kulcstartó akasztó sem hátrány.

válasz erre

ENCELADUS

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Úgy érzem hogy egyelőre ne szükséges, legalábbis nekem egy ekkora biztonságú (és gondolom nagy árú) pendrive. Maradok a régi 8 gigásnál

válasz erre

petrovicsz

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Az nem semmi,,hogy vízálló! meglepett smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

ezt főleg cégek , és képviselők használják röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja