Komoly változásokkal jöhet a GoPro HERO5

2016. június 22.
4.3931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A GoPro óriási lendületet adott az akciókamerák piacának és óriási márkává nőtte ki magát, mely rendezvények és sportolók százait támogatja, ugyanakkor a sikert ízére a konkurencia is felkapta a fejét.

A rengeteg olcsó és minőségben sokkal alacsonyabban fekvő rivális mellett olyan nagy nevekkel kell manapság megküzdeniük, mint például a Sony vagy a Xiaomi. Utóbbi az okostelefonok piacán már betett a nagyoknak, két akciókamerájával pedig a GoPro dolgát is alaposan megnehezítette, hiszen új 4K-s megoldásával szinte féláras alternatívát kínál a GoPro jelenlegi csúcsmodelljének.

Idén a saját drón mellett sokan a HERO család komoly átalakítását várják a gyártótól, mellyel reagál a riválisokra. Ez egy új, remek ár/érték aránnyal rendelkező modellel és egy okosan árazott, minden más riválisánál jobb csúcsmodellel következhet be, melyben komoly szerepet kaphat a Qualcomm is. Kevesen tudják, de jelenleg az Ambarella szállítja a GoPro kamerák chipjeit, a következő generációban pedig állítólag már Qualcomm megoldások lesznek, melyek jobb teljesítményt és olcsóbb árakat hozhatnak magukkal.
3 hozzászólás

kpal

8 éve, 6 hónapja és 1 napja

GoPro panaszkodott nem régen hogy piacuk zsugorodott a többi olcsó gyártó miatt . Ideje normálisabb áron adniuk mindent .

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 1 napja

Én se hiszem hogy felén olcsóbban jönnének a kameráik.

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 1 napja

Lehet, hogy a kamera alkatrészei olcsóbb áron mennek majd a gyárba, de hogy mi nem kapunk olcsóbb kamerákat, az tuti.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Már nem megy olyan jól a GoPro szekere

Már nem megy olyan jól a GoPro szekere

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja