Komoly gamer monitorokkal készül a Samsung

2016. január 29.
3.6861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Samsung nem éppen az a márka, melyet a gamer termékekkel naponta össze lehet mosni, de néhány területre azért próbálnak betörni.
 

A monitorok piacán minket minket eddig nem győztek meg, de állítólag komoly fejlesztések zajlanak a háttérben. Két konkrétabb modellről lehet hallani, melyek 30 és 35 hüvelyken kínálnak majd komolyabb gamer specifikációt.

Ezekhez a méretekhez természetesen magasabb felbontás is társul, így 3440 x 1440 pixelre lehet számítani. Az AMD FreeSync technológia mellett a 144Hz-es képfrissítés is biztosra vehető, így a játékosoknak is van miért figyelniük.
5 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja és 1 napja

Az lenne a nagy dobás, ha egy jó, de megfizethető monitort rakna össze valamelyik cég. Abban mi a nagy dolog, hogy minden jót belepakolnak, de csak kevesen tudják megvenni?

válasz erre

M.O.R.P.H.

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

Pláne ,hogy kompromisszummentes beállítással egyik ilyen monitor sem hajtható ki a jelenlegi vga-kkal!Ideje volna összekapni magukat a vga gyártóknak ,mert itt az UHD korszak és még egy kártya sem tudja kiszolgálni a tv-ket ,monitorokat.Remélem idén a Pascal ,vagy az új AMD már sokkal erősebb lesz!

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

Nem rossz, de olyan komoly VGA kell alá ami elriaszt egy ilyen monitor vásárlásától.

válasz erre

muki

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

A legutóbbi teszt után jobb is ha összekapják magukat!

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

Szép lesz ,de ehhez bika vga kell.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

HUNSacha profiljamarco profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljaReichert Viktor profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaadriano profilja