Komoly erőművel bővül a Lenovo Legion család

2017. május 20.
3.9641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt laptopokat sokan megvetik, hiszen néhány évvel ezelőtt még meglehetősen vastag, nehéz, hangos és az árukhoz képest sokszor gyenge modellekkel volt tele a piac, ám a hardvergyártók nagyon sokat fejlődtek és manapság már rengeteg jó modell van a piacon.

A Lenovo hosszú évek óta a terület egyik vezető márkája, a Legion családdal pedig új fejezetet szerettek volna nyitni néhány hónapja. Nemrég bemutatták legújabb fejlesztésüket, mely a Legion Y920 nevet kapta és egy egészen brutális kis gép lett.

A 17,3 hüvelykes Full HD IPS panellel szemben egy négymagos Intel Core i7-7820HK processzor és egy NVIDIA GTX 1070-es VGA dolgozik a 16GB DDR4-es memória mellett. A játékokat az 512GB-os SSD-re telepíthetjük, míg a többi fájlt az 1TB-os HDD-n tárolhatjuk.

A hangszórókban a JBL segédkezett, a billentyűzet RGB világítást kapott, a gép azonban meglehetősen nehéz, hiszen négy és fél kiló. Az induló árat 2700 dollárban szabták meg, ami nem kevés, de jelenleg az egyik legjobb gamer laptop lehet a piacon.
4 hozzászólás

Skyker

7 éve, 5 hónapja és 12 napja

Szerintem is az asztali gépbe érdemes még mindig fektetni. Azért az alkatrészcsere fel tudja egy ideig fogni az évülést. A notebook szinte hamar mehet a kukába.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 5 hónapja és 12 napja

Brutális egy dög, meg is kérik az árát.

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 12 napja

Hajajj, jobb, ha inkább nem is mondok semmit. Erő van benne, az tuti.

válasz erre

Bvektor

7 éve, 5 hónapja és 12 napja

Az 1000es szériás GPUk nagyon nagy teljesítmény ugrást hoztak a laptopokba, kár, hogy árat is kérnek értük wtf smiley
Több mint 700ezer forintért már azért elgondolkodik rajta az ember, hogy lehet kicsit gyengébb is elég lenne, és inkább asztalira kéne költeni azt a pénzt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja