Komoly alaplappal bővül az ASUS ROG vonal

2017. május 16.
3.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS nem csak a grafikus kártyák piacán számít meghatározó márkának, hanem az alaplapok terén is piacvezetőek, amelyet többek között annak is köszönhetnek, hogy kínálatukból mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modellt.

A Republic of Gamers családban például a játékosok keresgélhetnek és néhány héttel a megjelenés után már az AMD friss megoldásaihoz készült AM4-es foglalattal rendelkező termékek terén is bőven akad kínálat. A vállalat legújabb alaplapja egy igazi csúcsmodell, mely egy korábbi megoldásuk kissé felturbózott változata.

Az ATX ASUS ROG VI Hero Wi-Fi AC ugyanis a Crosshair VI Hero WiFi modullal szerelt változata, melyért nagyjából 25 dolláros felárat kell fizetnünk, tehát bőven 250 dollár feletti árral számolhatunk. A MU-MIMO támogatás mellett a Bluetooth 4.1 -et lehet még kiemelni, mely sokak számára egy hasznos extra lehet
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Nem értem hogy minek egy asztali gépbe Wifi. Oké hogy sok helyen nincs kiépítve rendes hálózat, de aki játékra veszi a gépét az szerintem csak meg tud oldani egy kis kábelproblémát.

válasz erre

Bvektor

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

A RoG széria sose volt olcsó de mostanában kezdenek nagyon elmenni. A 40-50ezres ár még oké lenne, de egy Hero (ami eddig az entry lapok között volt) ilyen árral már kicsit drága.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Jó drága cucc, durván 70 ezer, vagy az felett van Forintban.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja