Kojima: még messze van a The Phantom Pain megjelenése

2013. december 01.
1.9001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Hideo Kojima a közelmúltban többször is megszólalt új játéka, a Metal Gear Solid 5 kapcsán, és bár az elmondottaktól nem leszünk sokkal okosabbak, néhány érdekességere azért mégis fény derül.

Kojima szerint hatalmas teher nehezedik rá és csapatára azóta, hogy bemutatkozott a Metal Gear Solid 5 és az új Fox Engine, mivel a rajongók egy része azt feltételezi, hogy a játék hamarosan elkészül. Ez nincs így - erősítette meg a mester, aki azt is elmagyarázta, hogy miért jelenik meg két külön részletben az alkotás:

Először egyben akartam megjelentetni a két fejezetet, de miután a nyilvánosság elé álltunk a játékkal, egyre többen kezdtek el sürgetni bennünket. Emiatt döntöttem a megjelenés átütemezésén, így legalább a rajongók le tudják magukat kötni a The Phantom Pain megjelenéséig.

Bár a The Phantom Pain egyes részei már 100%-ban elkészültek, más részein viszont még bőven van mit fejleszteni. Kojima beszélt az okostelefonok szerepéről is, szerinte ez egy igazán hasznos funkció, nem csak divatból kerül a programba. Amennyiben élünk a felkínált lehetőséggel, úgy a radart és a térképet is elérhetjük a készülék kijelzőjén.

Kiderült továbbá, hogy a Ground Zeroes címében szereplő 'S' (a többesszám jele az angolban) fontos jelentéssel bír, a fejezet történései ugyanis nem csak Big Bossra, hanem a történet többi szereplőjére is hatással lesznek.
5 hozzászólás

fantis6

11 éve, 18 napja

nem kell elsietni,legalább jobb lesz

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

Kojima jó nagy marha, ha az eredeti elképzeléseit azért sutba vágja, mert néhányan kínlódnak a neten a korábbi megjelenésért. Ez az ipar nem így működik.

válasz erre

DaNyEE

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

Legalább nem sietik el. Hajrá Kojima röhögő smiley

válasz erre

simply red

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

Megfontoltan, precízen a tőlük megszokott tökéletes eredményért mosolygó smiley

válasz erre

LolZ

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

Na ezt már szeretem!Nem is szabad nagyon sietni mert abból nem sül ki semmi jó.

válasz erre
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
9.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja